mail@bennorijpkema.nl

It Foardek 25

0651311019

PSYCH-K® Facilitator worden

PSYCH-K® is ongeveer de heilige graal voor iedere coach. In een paar minuten tijd kun je mensen ondersteunen om zelf onderbewuste overtuigingen te veranderen van belemmerend naar stimulerend.

Wil je eerst zelf ervaren of dit iets voor je is?
Boek dan een introductiesessie.

De introductiessie duurt ruim 1,5 uur en vindt altijd plaats in mijn praktijk in Heerenveen.

Tijdens de sessie:

  • Krijg je achtergrondinformatie over de methodiek.
  • Maak je kennis met twee PSYCH-K® Balansen die tijdens de Basisworkshop geleerd worden.
  • Maak je kennis met spiertesten.
  • Krijg je het boekje ‘Neem de regie over jezelf’ van Paula van der Werff gratis mee.
  • En krijg je bij de inschrijving voor de Basisworkshop € 75,- korting op de prijs.

Tarief introductiesessie (prijspeil 2024): € 242,- inclusief BTW.

"Overtuigingen kunnen onze genetische code veranderen"

Bruce Lipton is celbioloog, oud-docent en onderzoeker aan gerenommeerde universiteiten, waaronder Stanford. Hij legt de biochemische effecten bloot van het functioneren van de hersenen op alle lichaamscellen. Zijn ontdekkingen liggen ten grondslag aan een van de belangrijkste hedendaagse onderzoeksgebieden: de wetenschap van de epigenetica.

Hij heeft wetenschappelijk aangetoond dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dit wordt beschouwd als een grote doorbraak in de nieuwe wetenschap. Met gezond makende overtuigingen heben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.

Dr. Bruce H. Lipton – Rewirite your mind

Herschrijf en benut je brein optimaal.

Lissa Rankin MD – TedX

Is er wetenschappelijk bewijs dat we onszelf kunnen genezen?

R.T.F.M!

Speciaal voor mensen die toe zijn aan verandering in de organisatie en voor mensen die willen weten hoe veranderen succesvol kan, hebben we het boek R.T.F.M! - Re-thinking for mankind geschreven. Aan de hand van een casus nemen we je mee in het veranderproces van een organisatie; van de eerste klachten naar een totale transformatie van de organisatie. Wil je meer te weten komen over onderstromen in organisaties en teams en hoe je dit kunt aanpakken, bestel en lees dan het boek R.T.F.M!

Succesvol ondernemen

Ik heb onderzoek gedaan onder succesvolle ondernemers die zelfs in crisistijd het verschil maken. Wat deze ondernemers als succes bestempelen, is niet datgene wat veel mensen nog steeds najagen: veel geld op de bank, een groot huis, roem, etc. Het succes dat deze ondernemers najagen past al veel beter bij deze (nieuwe) tijd dan wij denken. De lessen van de ondernemers heb ik vastgelegd in Succesvol ondernemen. Ik heb het boek uitgebracht in de MENS-serie, waarbij MENS het acroniem is voor Met Energie Naar Succes.