Wil jij PSYCH-K® zelf leren inzetten als facilitator?

PSYCH-K® is een prachtige tool om zelf in je gereedschapskist te hebben. Niet alleen om anderen mee te helpen als coach en/of therapeut, maar ook voor jezelf. Denk je er over na om zelf opgeleid te worden tot PSYCH-K® Facilitator en wil je eerst zelf ervaren of PSYCH-K® iets voor je is, boek dan een introductiesessie.

In Nederland zijn zeven facilitatoren aangesteld om deze introductiesessies te mogen doen. Voor het noorden van Nederland mag ik deze sessies verzorgen. De sessie duurt 1,5 uur en kan alleen in mijn praktijk in Heerenveen verzorgd worden.

Tijdens de sessie:
- Krijg je meer achtergrondinformatie over de PSYCH-K® methode.
- Maak je kennis met de twee balansen die tijdens de Basisworkshop geleerd worden.
- Maak je kennis met het spiertesten.
- Krijg je het boekje ‘Neem de regie over jezelf’ van Paula van der Werff gratis mee.
- En krijg je bij de inschrijving voor de Basisworkshop € 75,- korting op de prijs.
Let op: deze korting vervalt als je gebruik maak van de STAP subsidie (zie onderstaand).

Tarieven introductiesessie prijspeil 2022
- Particulier: € 250,- inclusief BTW.
- Bedrijven en zelfstandigen: € 250,- exclusief 21% BTW.

STAP subsidie
Doordat Paula van der Werff (bureau De Werff) beschikt over het NRTO-keurmerk voor kwaliteit, komen PSYCH-K® workshops in aanmerking voor STAP subsidie tot €1.000,-. STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie en is de subsidie die in de plaats kwam van de mogelijkheid om scholingskosten af te trekken van de belasting. De bedoeling is dat je het STAP budget gebruikt om zo goed mogelijk inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt.
Als je gebruik maakt van deze subsidie vervalt de korting van € 75,- op de Basisworkshop.

logo PK-teal-500Schermafbeelding%202022 04-26%20om%2014.35.56
Bruce%20Lipton.jpeg

“PSYCH-K® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet."

- Dr. Bruce Lipton, PSYCH-K Online Facilitator’s Conference 2014

Dr. Bruce Lipton is celbioloog, oud-docent en onderzoeker aan gerenommeerde universiteiten, waaronder Stanford. Hij legt de biochemische effecten bloot van het functioneren van de hersenen op alle lichaamscellen. Zijn ontdekkingen liggen ten grondslag aan een van de belangrijkste hedendaagse onderzoeksgebieden: de wetenschap van de epigenetica. 

Hij heeft wetenschappelijk aangetoond dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dit wordt beschouwd als een grote doorbraak in de nieuwe wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen en veranderen dat we gezond makende overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee heben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.

Lees er alles over in zijn boek ‘De biologie van de overtuiging, hoe je gedachten je leven bepalen.