Coaching van jou als mens om vol energie door het leven te gaan

Als coach ondersteun en inspireer ik je los te komen van de belemmerende denkpatronen, die hebben geleid tot de stress en resultaten waar je nu mee worstelt. Ik ondersteun je stap voor stap zodat je weer wordt wie je diep van binnen al die tijd al was.

Een sterk kenmerk van mijn coaching is dat ik je ondersteun om heel snel moeiteloos prachtige dingen te realiseren in je (werkende) leven. Je weet jezelf met succes neer te zetten in de verschillende systemen waarin je functioneert; gezin, werk, de sportvereniging, de buurt, etc. En je weet welke verantwoordelijkheden horen bij jouw leven en hoe je deze verantwoordelijkheid ten volle kunt nemen.

Kortom, je verandert niet aleen wat aan de buitenkant, maar van binnenuit transformeer je naar jouw diepste kern. En vanuit deze diepste kern - waar jij volledig jezelf bent - realiseer jij de resultaten die passen bij jou nieuwe ik.

Wil je checken of je nu stevig in je schoenen staat in deze overweldigende wereld?
Maak dan de Zelfscan via de onderstaande button en bespreek je resultaten in een half uur geheel gratis en vijblijvend met mij.

Als coach ondersteun en inspireer ik je los te komen van de belemmerende denkpatronen. Ik ondersteun je stap voor stap zodat je weer wordt wie je diep van binnen al die tijd al was. Ik gebruik diverse methoden en instrumenten om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Lees hieronder meer over veelgebruikte methoden.

Wil je checken of je nu stevig in je schoenen staat in deze overweldigende wereld?
Maak dan de Zelfscan via de onderstaande button en bespreek je resultaten in een half uur geheel gratis en vijblijvend met mij.


handtekening%20Benno%20Rijpkema%20witDoe de gratis ZELFSCAN

Let op: je hoeft je resultaten niet met mij door te nemen, je mag het ook helemaal lekker voor je eigen inzichten doen.

Benno Rijpkema

Wat levert coaching jou op?

Je wordt weer baas over je eigen gedachten en emoties.

Je maakt een einde aan klachten als vermoeidheid, humeurigheid, kwaaltjes, stress en angsten.

Je voelt je fit en energiek, alsof je een energieboost hebt gekregen.

Je geniet van het leven en bent een leuk persoon voor je omgeving.

Methodes en instrumenten

Ontvang 10 x per jaar mijn inspiratiemail

Tijdens mijn werk als coach en veranderkundige doe ik voortdurend nieuwe inzichten op. Prachtige leermomenten die mij helpen nog beter te worden in het begeleiden van individuele mensen en organisatieveranderingen.

Ik deel deze leermomenten en inzichten graag met je zodat jij hier ook mee aan de slag kunt gaan!
Dit is ook een van de redenen dat ik regelmatig blogs maak en boeken schrijf. 
Tien keer per jaar deel ik dit via een inspiratiemail die ik verstuur aan de mensen die hebben aangegeven deze te willen ontvangen. 

In deze inspiratiemail kan ik een (anonieme) beschrijving van van een leermoment beschrijven. Maar ook een boek dat ik gelezen heb en denk; dit moet mijn netwerk weten! Ook wil ik je op de hoogte houden van mijn eigen ontwikkeling. Ik maak momenteel best wel weer een mooie (en pittige) mee en ik deel dit graag met je.
Alles om jou te inspireren en te ondersteunen om het beste uit jezelf en de organisatie te halen.

Wanneer je deze mail ook wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in voor deze inspiratiemail. 

* indicates required
Vanuit welke rol heb je interesse?

Privacy statement

mock03%20kopie
IMG_0111.PNG

Copyright 2021 Rijpkema Advies Groep - bennorijpkema.nl